Ensing Oktoberfest Apeldoorn

8 oktober 2022
17:00
Zwitsal Fabriek, Apeldoorn
Oktoberfest Apeldoorn
Daniël Metz
Ensing Oktoberfest Apeldoorn
Tickets

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door circa vijf miljoen mensen bezocht.

In Apeldoorn doen wij het net iets anders…

Het Ensing Oktoberfest.. 2 dagen het dak eraf, vol met bier, eten, dansen en feesten! Ons waanzinnige Oktoberfest begint met het Betriebsfeier (bedrijvenfeest) op vrijdag 7 oktober. Voor deze avond reserveer je een hele Stubetafel voor je Afdeling, Team of Zakenrelaties. Ben je met meer of minder dan 8 personen dan kan je ook losse tickets reserveren!

Op zaterdag 8 oktober is het Ensing Oktoberfest voor iedereen, reserveer je eigen tafel (VIP) of schuif lekker aan met losse tickets.

En hoe…. Wat is er anders?

We gaan naar een grotere hallen met betere voorzieningen zoals:
– hoofdbar in de feestzaal
– betere en meer toiletvoorziening
– rookruimte overdekt
– betere toegangsstroom voor de bezoekers

Bier en Eten?

We stappen af van het buffet en er komen meerdere foodtrucks waar je de gehele avond terecht kunt. Geen rijen meer en voor iedereen voldoende eten. Daarnaast kan je het tijdstip zelf bepalen, dus een vette hap op de hand richting huis kan ook! We onderzoeken ook de mogelijkheid om meerdere Duitse bieren toe te voegen, dit wordt nog onderzocht.

Wat nog meer?

Groter podium, artiesten van naam, enkele wedstrijdelementen en nog meer lol dan vorige editie!

PROGRAMMA:

Om 17.00 uur openen de deuren en wachten we jullie op met typische Oktoberfestmuziek. Terwijl jij jouw tafel opzoekt, kennis maakt met je buren en je ogen uitkijkt, zetten wij het eten klaar. Om 18.00uur opent Burgemeester Ton Heerts het Oktoberfest om daarna aan te vallen op het buffet vol lekkernijen, gehaktballen, verse frieten en broodjes Duitse worsten om de perfecte bodem te leggen voor een onvergetelijke avond! De één na de andere act komt voorbij terwijl verschillende dansjes op de tafels gedaan worden. Om 23.00uur sluiten we deze fantastische avond af en kan je nagenieten van het Ensing Oktoberfest!

Lokaliseer je Vrienden, Familie, Buren en Collega’s want dit evenement mag je niet missen. Auf Wiedersehen!

Share:
';
© 2022 Daniël Metz - by Daniël Metz Music